TOQUEM, OLOREM, TASTEM, EXPERIMENTEM, PENSEM, FEM HIPÒTESIS, ESCOLTEM, ENS EQUIVOQUEM… PER APRENDRE MOLTES COSES SOBRE L’AIGUA!

Activitat en gran grup per aprendre a deduir, formular hipòtesis, preveure resultats, generalitzar i entendre les coses del voltant mitjançant l’observació, la manipulació i l’experimentació directa de l’aigua.

Volem aprendre moltes coses sobre l’aigua i hem decidit que una de les millors maneres d’aconseguir-ho és experimentant amb ella.
VOLS CONÈIXER ELS NOSTRES EXPERIMENTS?


FLORS SORPRESA.




Ja estem preparats i molt nerviosos i nervioses... Què passarà?. NIHAD és l'encarregada de plenar amb aigua la safata de la classe dels ossets. Tots i totes mirem atents.




Poc a poc i amb molta cura anem deixant a la safata les flors de paper que hem preparat. Les hem pintades amb colors molt bonics, hem escrit el nom al darrere i el més important: hem doblegat els pètals.




Sembla màgia! Les flors de paper s’obrin a poc a poc quan les fiquem a l’aigua.
Estem emocionats i molt contents! Què ha passat? Per què ha passat?. És el moment de pensar i repensar compartint les nostres idees.






Ha sigut una experiència magnífica! Sols ens queda escriure-ho tot per a que no se’ns oblide i guardar-ho a la Carpeta dels Experiments.